Welkom in onze 7 winkels:
WilrijkAntwerpen,  't Eilandje,  BerchemDeurne,  Ekeren, Vouwfietsen

Social Network Facebookinstagram1cadeukaart 

charger gt nuvinci hs
25_35
25_24
25_213
25_19
Printen

Riese & Muller Charger GT Nuvinci High Speed

Motor: Bosch Performance Speed
Accu: 500Wh
Schakeling: NuVinci N380, traploze naafversnelling, riemaandrijving, Fat Tire
Gewicht: 26,6 kg
Kleur: azuurblauw metallic (niet voor het Mixte) matzwart, wit
Framemaat: 46, 49, 53, Mixte 46, Mixte 49

€4489,00
Beschrijving

 

De Charger.
Adembenemend. Maar niet krachtrovend.

Maximale power tot 45 km/h. Met de traploze NuVinci naafversnelling zonder grote overgangen en de Gates riemaandrijving rijdt u niet alleen sportief, maar ook zeer comfortabel. De hydraulische Shimano Deore XT schijfremmen zorgen voor veiligheid bij hoge snelheden. De brede banden van Schwalbe Moto-X zorgen voor tractie en grip in elke situatie, zoals een oneven wegdek of tramrails in de stad en natuurlijk op veld- en bospaden.

 


Motor

Bosch Drive Unit Performance Speed, 45 km/h

boschperformancelinemotorAlle HS-modellen zijn uitgerust met de Bosch Performance Speed aandrijving en ondersteunen u tot een snelheid van 45 km/uur. Hiervoor heeft u een bromfietskenteken en een bromfietsrijbewijs nodig. Op een rijbewijs in de categorie A of B wordt de betreffende categorie AM automatisch bijgeschreven. Voor HS-modellen geldt een helmplicht. Wij adviseren een pedelec-helm die voldoet aan de normen EN 1077 en EN 1078.


Accu

Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

csm Bosch eBike PerformanceLine PowerPack400 Frame MY2015 white a4f8b1d695

Geavanceerde Bosch lithium-ion-accu's met een capaciteit van 400 Wh of 500 Wh leveren de stroom voor onze e-bikes. Hoe hoger het aantal watturen van de accu, hoe groter de actieradius. Deze is ook afhankelijk van vele andere factoren, zoals de ingestelde trapondersteuning, de rijsnelheid, de buitentemperatuur of het hellingpercentage. Gedetailleerdere informatie verschaft de actieradiuscomputer op het display. Bij stop-and-go verkeer in de stad is de actieradius kleiner dan bij een constante rit over lange afstanden - vergelijkbaar met het brandstofverbruik van een auto. Als u tijdens een rit merkt dat de resterende capaciteit van de accu niet meer voldoende is om de rit te voltooien, kunt u het ondersteuningsniveau verlagen en zo nog steeds comfortabel uw bestemming bereiken.

De accu's worden rechtstreeks op de e-bike of verwijderd en bij een gewoon 110/220 V stopcontact opgeladen. Het is niet nodig om de accu leeg te rijden, omdat deze in gedeeltelijk lege toestand zonder "geheugeneffect" kan worden opgeladen. De levensduur is 800-1000 laadcycli. Door zijn korte laadtijden kan de accu bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze aanzienlijk worden opgeladen. Een volledige lading duurt slechts 4,5 uur.


Schakeling

NuVinci N380, traploze naafversnelling. Schakel over op comfort!

NuVinci N380 and N330 CVT hubs for eBikes6De uniek N380 en N330 versnellingsnaven van de Nfinity productgroepen geven u de mogelijkheid om de overbrengingsverhouding tussen de pedalen en het achterwiel in een continue beweging te veranderen. U draait een klein beetje aan de draaischakelaar op het stuur en de overbrengingsverhouding wordt traploos aangepast. Dit gaat altijd heel gemakkelijk en comfortabel waarbij het niet uitmaakt of u aan het freewheelen bent, de pedalen vol belast of dat u staat te wachten voor een stoplicht.

Daarnaast zijn de N380 en N330 vrijwel onderhoudsvrij omdat het een gesloten systeem is. Ze zijn bovendien ontworpen om het hogere koppel van een eBike te kunnen verwerken en ze kunnen worden gecombineerd met een riemaandrijving. Ga het zelf bekijken - vraag uw fietsendealer naar de NuVinci Optimized versnellingsnaven.

 


Gates  Carbon Belt System

gates carbon drive▶ Schoon en proper - een Carbon drive belt hoeft geen smering en daarom is er dus ook geen spraken van ophoping van vuil, olie , etc.
▶ Smooth - De Carbon drive belt heeft geen metaal op metaal contact waardoor hij een stuk vlakker en effen aanvoelt tijdens het rijden.
▶ Geen geluid - De Carbon drive belt is een stuk stiller.
▶ Gewicht - Het volledige systeem, 2 tandwielen en een riem is een stuk lichter dan een gewoon ketting systeem.
▶ Geen rek – De Carbon drive belt kent geen rek zoals een ketting.
▶ Self-Cleaning – De gepatenteerde CenterTrack en MudPort profiles werden ontwikkeld om modder, regen, sneeuw en andere beter te weerstaan.
▶ Levensduur - Testen toonden aan dat de Carbon drive belt 2x langer meegaat dan een ketting.

 


Display

Bosch Intuvia Performace Display

Bosch Intuvia

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het gezichtsveld is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de separate bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle rijgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies trapt u altijd in de juiste versnelling; dat ontziet de accu en vergroot uw actieradius.


Specificaties:

 Framekleur azure blue metallic, black matt, white
Gefeerde voorvork Suntour Aion LO-R, tapered
Balhoofd Acros AZX-220, tapered, block lock
Zadelpen Post Moderne PM-705N
Zadelklem Kalloy SC-201, 40,0 mm
Buitenbanden Schwalbe Super Moto X 62-584
Binnenbanden Schwalbe SV21
Velgen Alex MD40, 27,5"
Spaken Sapim Leader 2,0 mm, inox
Voorwielnaaf Novatec, QR
Achterwielnaaf NuVinci N380
Accu Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
Motor Bosch Performance Speed, 45 km/h
Display Bosch Intuvia, Bosch Nyon
Crankstel FSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad 22T, for Gates drive belt CDX
Kettingbescherming FSA W1129
Ketting Gates drive belt CDX
Tandwiel 24T, for Gates drive belt CDX
Zadel Selle Royal Freccia Lookin
Pedalen VP-191
Schakelhendel NuVinci N380 grip shift, continuous
Stuur Humpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
Stuurpen Humpert ergotec Charisma, 90 mm, 20°
Handvatten Ergon ergonomic
Remmen Shimano Deore XT Trekking, disc brake
Voorlicht Supernova E3 E-Bike
Achterlicht Busch & Müller Toplight Mini LED
Spatborden SKS B65 R, SKS B65 R
Bagagedrager Riese & Müller
Strap Bibia
Bel Humpert Mini Bell
Standaard Hebie eFIX18 self-folding, Hebie FIX18
Slot ABUS Bordo Plus, ABUS Bordo Plus
Spiegel Busch & Müller 922/15VME
Framehoogte 46 cm, 49 cm, 53 cm

 

Elke centimeter maakt een wereld van verschil.

Een afmetingentabel kan geen proefrit vervangen. Wij willen dat de framehoogte perfect bij uw lichaamsmaten past. Dat kan alleen worden aangetoond met behulp van een proefrit. Onze dealers helpen u met hun geschoolde blik en door te meten om de ideale hoogte te vinden. De ongeveer passende maten vindt u in de tabel.

frame diamantframe mixte
46 cm - Lichaamslengte 1,60 m - 1,80 m
49 cm - Lichaamslengte 1,70 m - 1,90 m
53 cm - Lichaamslengte 1,75 m - 2,05 m
Mixte
46 cm - Lichaamslengte 1,60 m - 1,80 m
49 cm - Lichaamslengte 1,70 m - 1,90 m


Design. U ziet niets.

Bij de Charger Mixte-modellen is elk detail functioneel. Zelfs het design. De kabels zijn onder de bovenbuis en in het frame weggewerkt.

BeFunky Collage

Een perfect zicht.
Met de ledkoplampen van Supernova wordt de weg voor u altijd perfect verlicht. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte. De bediening loopt via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.
 
Optimale remprestaties.
De hydraulische Shimano Deore (XT) schijfremmen bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen blijft constant.
 
Supersnelle bagagewissel.
Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop. Accessoires zijn verkrijgbaar bij uw dealer.

OPTIES VOOR CHARGER

1. Optie DualBatt (Accu 1.000 Wh):

- Voor Charger met accu 500 Wh 2. accu met 500 Wh, enkel voor Charger met framehoogte 49cm en 53 cm, niet voor Mixte + 917,90€

- Voor Charger met accu 400 Wh 2 accu met 500 Wh, enkel voor Charger met framehoogte 49cm en 53 cm, niet voor Mixte + 1.127,90€

2. Optie Accu 500 Wh: Voor alle modellen met accu 400 Wh + 209,90€

3. Bosch Nyon-Display: Voor alle modellen + 305,90€

4. Bagagedrager: GT touring, GT touring HS, mountain (serie bij alle andere modellen) + 81,90€

5. Vouwslot ABUS Bordo Plus 90 cm: Voor Charger GT, GH, GX en mountain, gelijksluitend met accuslot + 101,90€

 


Bosch PowerPack 1000Wh Performance (DualBattery), 2x36 V, 2x500Wh

csm Bosch eBike PerformanceLine DualBattery Frame Frame PowerPack400 MY2017 black 880f26069c

DualBattery. Dubbele Actieradius.

DualBattery is de perfecte oplossing voor toerfietsers, lange-afstand-forensen en fietsers met bepakking: twee met elkaar verbonden PowerPacks – ofwel in de combinatie van twee accu’s in frame of van frame- en bagagedrageraccu. Bosch DualBattery ondersteunt u onder gunstige omstandigheden tot een actieradius van 180 km.

▶ DualBattery maakt Bosch eBikes accu-capaciteiten mogelijk tot 1.000 Wh
▶ Via intelligente besturingssoftware voor het energiemanagement worden de PowerPacks voor gelijke delen geladen
▶ Door de koppeling van twee PowerPacks bereikt u de dubbele actieradius
▶ Het batterymanagementsysteem biedt ook bij het DualBattery-systeem de best mogelijke bescherming tegen overladen, onderspanning, oververhitting en kortsluiting en vergroot bovendien de levensduur van de PowerPacks.


Nyon Display

Bosch Display NyonNyon is meer dan alleen een computer voor uw eBike: samen met het online portal en de app biedt de boordcomputer eBike-connectivity van de volgende generatie. Haal op ieder moment de benodigde informatie op - GPS-navigatie, actieradius of een analyse van de persoonlijke fitness. Voor eBikes met de Performance Line CX, Performance Line of Act

Filters

Alles resetten