Welkom in onze 7 winkels:
WilrijkAntwerpen,  't Eilandje,  BerchemDeurne,  Ekeren, Vouwfietsen

Social Network Facebookinstagram1cadeukaart 

charger mountain6
charger mountain
25_14
25_281
Printen

Riese & Muller Charger Mountain

Motor: Bosch Performance CX
Accu: 400Wh
Schakeling: Shimano Deore XT, 10-speed kettingversnelling
Gewicht: 23,0 kg
Kleur: azuurblauw metallic (niet voor het Mixte), matzwart, wit
Framemaat: 46, 49, 53, Mixte 46, Mixte 49

€3569,00
Beschrijving

 

De Charger.
Adembenemend. Maar niet krachtrovend.

Met het sportieve demarragevermogen van de dynamische Deore XT 11-speed kettingversnelling presteert u in de bergen optimaal. Deze rasechte e-mountainbike is aanvullend voorzien van een hoogwaardige, luchtgeveerde voorvork. De hydraulische Shimano Deore schijfremmen zorgen ook tijdens de steilste afdalingen voor veiligheid. Bergaf of bergop: deze fiets staat voor puur rijplezier.

 


Motor

Bosch Drive Unit Performance CX, 25 km/h

bosch performance line cx drive

De koppelrijkste Bosch aandrijving garandeert een optimaal rijplezier - zelfs heuvelopwaarts. Zijn enorme vermogen en zijn fijngevoelige reactiegedrag leiden tot een compleet nieuwe rijervaring in het terrein. Het maximumkoppel bedraagt 75 Nm en de maximale trapondersteuning is 300% - zelfs bij hoge toerentallen. Door de "Direct flow" heeft u al vanaf 20 t/min een enorme aandrijving op het achterwiel. Of u nu heuvelopwaarts of op vlak terrein rijdt, de acceleratie is in één woord geweldig.

 


Accu

 Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

csm Bosch eBike PerformanceLine PowerPack400 Frame MY2015 white a4f8b1d695

Geavanceerde Bosch lithium-ion-accu's met een capaciteit van 400 Wh of 500 Wh leveren de stroom voor onze e-bikes. Hoe hoger het aantal watturen van de accu, hoe groter de actieradius. Deze is ook afhankelijk van vele andere factoren, zoals de ingestelde trapondersteuning, de rijsnelheid, de buitentemperatuur of het hellingpercentage. Gedetailleerdere informatie verschaft de actieradiuscomputer op het display. Bij stop-and-go verkeer in de stad is de actieradius kleiner dan bij een constante rit over lange afstanden - vergelijkbaar met het brandstofverbruik van een auto. Als u tijdens een rit merkt dat de resterende capaciteit van de accu niet meer voldoende is om de rit te voltooien, kunt u het ondersteuningsniveau verlagen en zo nog steeds comfortabel uw bestemming bereiken.

De accu's worden rechtstreeks op de e-bike of verwijderd en bij een gewoon 110/220 V stopcontact opgeladen. Het is niet nodig om de accu leeg te rijden, omdat deze in gedeeltelijk lege toestand zonder "geheugeneffect" kan worden opgeladen. De levensduur is 800-1000 laadcycli. Door zijn korte laadtijden kan de accu bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze aanzienlijk worden opgeladen. Een volledige lading duurt slechts 4,5 uur.


Schakeling

Shimano Deore XT 11-speed kettingversnelling


Display

Bosch Intuvia Performace Display

Bosch Intuvia

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het gezichtsveld is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de separate bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle rijgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies trapt u altijd in de juiste versnelling; dat ontziet de accu en vergroot uw actieradius.


Specificaties:

 

 Framekleur azure blue metallic, black matt, white
Gefeerde voorvork Suntour Aion LO-R, tapered
Balhoofd Acros AZX-220, tapered, block lock
Zadelpen JD/Riese & Müller, Alu, 34,9 x 430mm, Satori Trident
Zadelklem TranzX, 40,0 mm, QR
Buitenbanden Schwalbe Nobby Nic 60-622
Binnenbanden Schwalbe SV19
Velgen Mach1 650, 28"
Spaken Sapim Leader 2,0 mm, inox
Voorwielnaaf Novatec, QR
Achterwielnaaf Shimano Deore XT Disc
Accu Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
Motor Bosch Performance CX, 25 km/h
Display Bosch Intuvia, Bosch Nyon
Crankstel FSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad 15T
Kettingbescherming FSA W1121, FSA W1125
Ketting KMC X11
Cassette Shimano SLX 11-speed, 11-42
Pedalen VP-196 MTB, Alu
Schakelhendel Shimano SLX, 11-speed
Stuur FSA Afterburner, 31,8 mm
Stuurpen FSA Afterburner, 90 mm, 6°
Handvatten Hermans Grips, Saltplus
Remmen Shimano Deore, disc brake
Spatborden Curana CLite 55, Alu
Bagagedrager Riese & Müller
Strap Bibia
Bel Humpert Mini Bell
Slot ABUS Bordo Plus, ABUS Bordo Plus
Framehoogte 46 cm, 49 cm, 53 cm

 

Elke centimeter maakt een wereld van verschil.

Een afmetingentabel kan geen proefrit vervangen. Wij willen dat de framehoogte perfect bij uw lichaamsmaten past. Dat kan alleen worden aangetoond met behulp van een proefrit. Onze dealers helpen u met hun geschoolde blik en door te meten om de ideale hoogte te vinden. De ongeveer passende maten vindt u in de tabel.

frame diamantframe mixte
46 cm - Lichaamslengte 1,60 m - 1,80 m
49 cm - Lichaamslengte 1,70 m - 1,90 m
53 cm - Lichaamslengte 1,75 m - 2,05 m
Mixte
46 cm - Lichaamslengte 1,60 m - 1,80 m
49 cm - Lichaamslengte 1,70 m - 1,90 m


Design. U ziet niets.

Bij de Charger Mixte-modellen is elk detail functioneel. Zelfs het design. De kabels zijn onder de bovenbuis en in het frame weggewerkt.

BeFunky Collage

Een perfect zicht.
Met de ledkoplampen van Supernova wordt de weg voor u altijd perfect verlicht. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte. De bediening loopt via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.
 
Optimale remprestaties.
De hydraulische Shimano Deore (XT) schijfremmen bieden onder alle weersomstandigheden optimale prestaties. Met de grote remschijven kan de remwerking perfect worden gedoseerd. Er treedt geen slijtage van de velgen op en het remvermogen blijft constant.
 
Supersnelle bagagewissel.
Manden, tassen en kinderzitjes worden met het "snapit"-systeem van racktime in een handomdraai op de bagagedrager bevestigd. Met slechts één klik wisselt u uw lading sneller dan tijdens een pitstop. Accessoires zijn verkrijgbaar bij uw dealer.

OPTIES VOOR CHARGER

1. Optie DualBatt (Accu 1.000 Wh):

- Voor Charger met accu 500 Wh 2. accu met 500 Wh, enkel voor Charger met framehoogte 49cm en 53 cm, niet voor Mixte + 917,90€

- Voor Charger met accu 400 Wh 2 accu met 500 Wh, enkel voor Charger met framehoogte 49cm en 53 cm, niet voor Mixte + 1.127,90€

2. Optie Accu 500 Wh: Voor alle modellen met accu 400 Wh + 209,90€

3. Bosch Nyon-Display: Voor alle modellen + 305,90€

4. Bagagedrager: GT touring, GT touring HS, mountain (serie bij alle andere modellen) + 81,90€

5. Vouwslot ABUS Bordo Plus 90 cm: Voor Charger GT, GH, GX en mountain, gelijksluitend met accuslot + 101,90€

 


Bosch PowerPack 1000Wh Performance (DualBattery), 2x36 V, 2x500Wh

csm Bosch eBike PerformanceLine DualBattery Frame Frame PowerPack400 MY2017 black 880f26069c

DualBattery. Dubbele Actieradius.

DualBattery is de perfecte oplossing voor toerfietsers, lange-afstand-forensen en fietsers met bepakking: twee met elkaar verbonden PowerPacks – ofwel in de combinatie van twee accu’s in frame of van frame- en bagagedrageraccu. Bosch DualBattery ondersteunt u onder gunstige omstandigheden tot een actieradius van 180 km.

▶ DualBattery maakt Bosch eBikes accu-capaciteiten mogelijk tot 1.000 Wh
▶ Via intelligente besturingssoftware voor het energiemanagement worden de PowerPacks voor gelijke delen geladen
▶ Door de koppeling van twee PowerPacks bereikt u de dubbele actieradius
▶ Het batterymanagementsysteem biedt ook bij het DualBattery-systeem de best mogelijke bescherming tegen overladen, onderspanning, oververhitting en kortsluiting en vergroot bovendien de levensduur van de PowerPacks.


Nyon Display

Bosch Display NyonNyon is meer dan alleen een computer voor uw eBike – Nyon markeert het begin van een nieuwe tijd. Samen met het online portal en de app biedt de boordcomputer eBike-connectivity van de volgende generatie. Haal op ieder moment de informatie op die u nodig hebt: GPS-navigatie, actieradius of een analyse van de persoonlijke fitness. Wanneer u rijdt met een eBike van de Performance Line CX, Performance Line of Active Line vanaf modeljaar 2014, is Nyon overigens ook verkrijgbaar als kit om achteraf aan te brengen.


abus riese mullerVOUWSLOT -ABUS Bordo Plus

Fietsendieven maken geen kans.

Met de ABUS Bordo Plus met een vouwslotlengte van 90 cm kunt u uw E-Bike bijna overal aan vastmaken. Als u verder wilt fietsen, kunt u het slot compact opvouwen en opbergen in het meegeleverde transporttasje en met klittenband aan het fietsframe bevestigen. Het slot, dat een zeer betrouwbare scharnierconstructie heeft, weegt slechts 1120 gram en is gelijksluitend met het accuslot.


44 43 detailBAGAGEDRAGER Charger

Filters

Alles resetten