Welkom in onze 7 winkels:
WilrijkAntwerpen,  't Eilandje,  BerchemDeurne,  Ekeren, Vouwfietsen

Social Network Facebookinstagram1cadeukaart 

Printen

VSF Fahrrad Manufaktur 8CHT Nexus 8 Premium

Premium Mobiliteit
Onze klanten zien in fietsen van vsf fahrradmanufaktur veel meer dan praktische transportmiddelen. Ze zijn een vast onderdeel van een op waardebehoud en verantwoordelijkheidsgevoel gebaseerde levensinstelling. Onze fietsen worden als allround verkeersmiddel jarenlang dagelijks gebruikt, zowel functioneel als recreatief, in weer en wind, vaak zelfs ter vervanging van een auto. Bijgevolg worden er hoge eisen gesteld aan het comfort, het rijplezier en de levensduur. Op al deze gebieden scoren wij met een meer dan gemiddeld kwaliteitsniveau.

€1499,00
Beschrijving

Filosofie


Onze fietsen worden jarenlang in het dagelijks gebruik en in de vrije tijd bij weer en wind als allround vervoermiddel beproefd. Dat betekent de hoogste eisen aan onze fietsen waaraan wij met een buitengewoon kwaliteitsniveau voldoen.

 

VSF Fahrrad Manufaktur getest!


Testrapporten zijn nog altijd een cruciaal aankoopcriterium. Des te meer doet het ons goed, dat de fietsen van vsf fahrradmanufaktur regelmatig onderscheiden worden. De actuele testrapporten vindt u hier.

 

Premium Fiets Kwaliteit


Bijzondere aandacht besteden we daarbij aan de functionaliteit en de selectie van de technische componenten. Als gepassioneerde fietsers denken we voortdurend na over de optimalisering van onze producten en nemen we deel aan het discours over de actuele ontwikkelingen op fietsgebied. Veranderingen en innovaties vinden slechts een weg naar ons assortiment als ze aantoonbaar een substantiële verbetering voor onze klanten betekenen. Met modegerichte cosmetische aanpassingen houden wij ons niet bezig. Op basis van dit productbeleid hebben wij in de loop van de jaren een overzienbaar assortiment geperfectioneerde modellen, die deels cultstatus genieten, opgebouwd. 

Fietsen van vsf fahrradmanufaktur worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Oldenburg in de Duitse deelstaat Nedersaksen

Wij gebruiken hoogwaardige grondstoffen en op elkaar afgestemde merkcomponenten. Milieuvriendelijke productieprocessen, bijvoorbeeld de oplosmiddelvrije poedercoating, kaderen in onze profilering als duurzame kwaliteitsfabrikant.

 

Stalen Frame


Staal staat bij vsf fahrradmanufaktur altijd al hoog aangeschreven. Als karaktervol materiaal straalt het de aura uit van een beproefde ambacht, helemaal in de geest van onze manufactuur. Iets wat al zo lang standhoudt in de fietsenbouw, moet natuurlijk ook in de praktijk overtuigen: staal heeft een hoge trekvastheid – in geval van de chroom- molybdeenlegering 25CrMo4 meer dan 700 N/mm².

Deze eigenschap maakt van dit materiaal de eerste keuze in vele afdelingen van de voertuigindustrie. De legering kan met een relatief gering energieverbruik goed in vorm gebracht worden en biedt goede laseigenschappen. Dat maakt het materiaal ideaal geschikt om tijdloze frames te fabriceren die filigraan, elegant en tegelijk zeer belastbaar zijn. Bovendien bezitten stalen frames naast hun robuustheid ook een elasticiteit die zorgt voor goed rijcomfort, zonder dat een verende vork of verende zadelpen onmisbaar zijn.

Wij geven 10 jaar garantie op zowel stalen als aluminium frames van vsf fahrradmanufaktur. Dit geldt eveneens voor ingebouwde onbuigzame aluminium en stalen vorken.

Al onze fietsen zijn geschikt verklaard voor een totaalgewicht van max. 140 kg (het model T-XXL tot 170 kg).

 

Geschiedenis


Vsf fahrradmanufaktur vierde in 2012 haar 25-jarig bestaan! Tijd voor een terugblik: Toen in 1987 de eerste fiets van vsf fahrradmanufaktur op Duitse straten reed, was fietsen nog vooral een vrijetijdsbesteding. Maar weinig volwassenen namen de fiets serieus als transportmiddel voor dagelijks gebruik.

De oprichters van vsf fahrradmanufaktur hadden een andere visie: met weldoordachte, handgemaakte fietsen wilden ze een bijdrage leveren aan de de nodige modale verschuiving. In deze optiek creëerden ze een eigen modellengamma en ontwikkelden ze met knowhow en veel liefde voor detail hoogwaardige fietsen. Sedertdien staat het merk vsf fahrradmanufaktur voor ecologische producten die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. De bedrijfsactiviteit wordt nu verricht door de cycle union GmbH met maatschappelijke zetel in Oldenburg.

Ons productassortiment omvat tegenwoordig reis- en trekkingfietsen, stadsfietsen en urbanfietsen.

 

SPECIFICATIE:Framehoogten:     Diamant 28": 54, 58, 62 cm
Frame:    25CrMo 4, 2-double butted und gesjouwd
Kleur:    ebony mat
Vork:    25CrMo 4, gesjouwd
Versnellingshendel:    Shimano Alfine Trigger SL-S503
Crankstel:    Lasco CF12, 42, Aluminium, tanden, 170mm
Kroontandwiel:    Shimano 18 tanden
Ketting:    KMC Z-610RB anti-roest
Inwendig lager:    Thun Tango ML mit Delta Coll coating
Stuur:    Humpert MAS Town exclusive, 25,4 mm
Voorbouw:    Sartori Limes aluminium, a-head
Handvatten:    Brooks Slender Cambium met schroefklemming
Stuurset:    Tange Seiki Techno-Glide J27
Zadel:    Brooks Cambium C15
Zadelpen:    Humpert Ergotec Atar aluminium, patent, 27,2 mm
Remmen:    Tektro R-559 zijtrek remmen
Remhevel:    Shimano 105 BL-R550
Voornaaf:    Shutter Precision PV-8 lichtlopende naafdynamo
Achternaaf:    Shimano Nexus 8-versnellingen premium vrijloopnaaf
Velgen:    Exal TX19, Aluminium holle kamer, dubble gebust
Fiets sprak:    Niro 2 mm
Banden:    Schwalbe Kojak, 35-622
Spatborden:    Pletscher Wingee 42 aluminium
Bagagedrager:    Racktime vor Wingee, Snapit Systeem
Koplampen:    Supernova E3 Pure 3, 205 Lumen
Overbrenging (v:a):    42 tanden: 18 tanden
Achterlicht:    Supernova E3 Taillight LED met parkeerlicht
Pedalen:    Marwi SP-823 rubber klauw
Standaard:    Pletscher Comp achterbouwstandaard
Gewicht:     14,2 kg

Filters

Alles resetten